Over ons

🇮🇹 Welkom bij Auguri!

Bij Auguri nemen we je mee op een betoverende reis naar het hart van Italië, zonder dat je je stoel hoeft te verlaten. Onze passie voor authentieke Italiaanse delicatessen straalt door in elk product dat we zorgvuldig voor jou selecteren. Van de glooiende wijngaarden tot de zonovergoten olijfgaarden, onze producten vertellen een verhaal van traditie, kwaliteit en ongeëvenaarde smaak.

Ons Verhaal

Gestart met een droom om de rijkdom van de Italiaanse keuken toegankelijk te maken, is Auguri meer dan een winkel – het is een ervaring. Wij geloven dat goed eten mensen samenbrengt en we willen deze ervaring met jou delen. Elke fles wijn, elke druppel olijfolie, en elke hap van onze zoetigheden brengt je dichter bij de ware geest van Italië.

Onze Producten

  • Italiaanse Wijnen, Digestieven & Proseccos: Elk met een uniek verhaal en perfect voor elke gelegenheid.
  • Olijfolie & Balsamico: De zuiverste smaken, rechtstreeks uit het hart van Italië.
  • Confiserie & Zoetigheden: Verwen jezelf met onze selectie van de fijnste Italiaanse lekkernijen.
  • Aperitief Delicatessen: Ontdek onze verscheidenheid aan dips, pesto's en meer, perfect voor elke bijeenkomst.
  • Benodigdheden: Van droge pasta's tot rijke sauzen, alles wat je nodig hebt voor een authentieke Italiaanse maaltijd.

Maatwerk voor Jou

Of het nu gaat om een geschenkmand, een relatiegeschenk, of een speciale traktatie voor jezelf, bij Auguri stellen we alles samen met jou in gedachten. En met onze gratis levering in geselecteerde gebieden, brengen we Italië rechtstreeks naar je voordeur.

Doe Mee aan Onze Community

We zijn meer dan alleen een winkel; we zijn een gemeenschap van Italiaanse voedselliefhebbers. Volg ons voor exclusieve evenementen, proeverijen en speciale aanbiedingen. Jouw reis door de Italiaanse culinaire wereld begint bij Auguri.

Welkom in de wereld van Auguri – waar elke smaak een verhaal vertelt. 🍷🍝💖

Onze winkel in Schilde